• Понеділок-П'ятниця
  • 10:00 - 19:00
  • Субота: 10:00 - 16:00
  • Неділя: Вихідний

9 трендів інтер'єру кухні 2023-2024

Хочете, щоб ваша нова кухня на замовлення відповідала всім модним тенденціям грядущого сезону? Тоді наша стаття – саме для вас. Сьогодні ми розкажемо про тренди кухонної моди 2023-2024.


Які кухні на замовлення будуть самими модними в новому сезоні?


Якщо ви вирішили замовити кухню відповідно до нових тенденцій кухонної моди, тоді:

1. Откажитесь от холодных оттенков в пользу теплых.


Білі кухні були на піку популярності в кілька сезонів підряд, але в 2023-2024 він перестане бути актуальним.

Акрилова кухня на замовлення. Біла матова кухня без ручок з фурнітурою Blum

 Акрилова кухня на замовлення. Біла матова кухня без ручок з..

31401.62 грн

 Людям, які недавно замовили собі кухню в білому кольорі, рекомендую все-таки не спешить все переделывать, адже білий колір – універсальний, він дозволяє практично «сховати» кухонний гарнітур, якщо декор ваших стін світлий.


Щоб додати білу кухню актуальності, зробіть акцент на фартуці, столешниці або сантехніці. Також до фасадам можна додати оригінальні ручки.


Ну, а тим, хто хоче змінити свою кухню зараз і бажає вибрати світлий колір, рекомендуємо встановити вибір на світлому песочному, бежевому, кольорі слонової кістки.


2. Вибирайте приглушені кольору.

Якщо в оформленні вашого інтер'єру цілий переважає нейтральний відтенок, рекомендуємо вам все рівно додати трохи кольору на кухню.

Модульна кухня Софі. Фасади Глиняний сірий та Бензин

Модульна кухня Софі. Фасади Глиняний сірий та Бензин..

15114.49 грн

 Зараз актуальний синій колір, но не холодний, а з додаванням серого.


Також можна вибрати зелений, розбавлений оливковим, приглушений рожевий або кораловий, терракотовий. Модными будут все природні оттенки. А вот от чересчур ярких цветов следует отказаться – із слід розбавити сірим, щоб отримати ненавязчивый оттенок.


3. Не забувайте о теплом дереве.

Тренд на натуральність продовжується. Мода на натуральне дерево нікуда не входить. 

Кухня на замовлення. Фасади плити МДФ FENIX і Шпон. фурнітура Blum

Кухня на замовлення. Фасади плити МДФ FENIX і Шпон. фурнітура Blu..

61058.71 грн

Його використовують у відділі сучасної кухні і зараз. Можна вибрати світле або темне дерево, але важливо, щоб його відтенок був теплим.


4. Замовляйте фартук і столешницу з одного матеріалу.

Таке рішення не втрачає своєї актуальності вже близько п'яти років. Це прекрасний спосіб акцентувати увагу на фасадах кухні і створити єдиний об'єм. Красиво виглядає поєднання кухонного фартука, стільниці, робочої зони та острова з керамогранита під мрамор. Так вдається створити відчуття єдиного стилю.


5. Додайте рельєфні фасади і рамки на кухню.

Рельєфні фасади – це тренд, який прослежується вже давно, а в останній час починає особливо набирати популярність. Реєчні фасади, точна тонка рамка на краю фасаду – це акценти, за допомогою яких можна легко додати додатковий об’єм вашої кухні.


Якщо раніше багато намагалися максимально «розмити» чотири лінії кухні, то тепер з'являється бажання, навпаки, виділити її, зробити на ній особливий акцент.


6. Зупиняйте вибір на прихованій кухні, відмовтеся від підвісних шаф

Цей тренд трохи суперечить попередньому: з одного боку ми робимо акцент на фасадах, а з іншого – намагаємося спрятати кухню. Максимально функціональну і практичну кухню слід оформити так, щоб її можна було сховати.


До прикладу, в пенал можна сховати місце для зберігання. Таким чином, на кухні може бути великий пенал та одна лінія кухні, на якій ми можемо готувати.


Також сучасні тенденції диктують нам створення кухні без лінії верхніх шафчиков. 

Кухня на замовлення в стилі мінімалізм із білими акриловими. Чорна ручка Gola. Фурнітура Blum

Кухня на замовлення в стилі мінімалізм із білими акриловими. Чорн..

31401.62 грн

Такий варіант буде ідеальним, якщо ви трохи готові. Таким чином, нижня лінія шаф буде виглядати, як великий комод, який відмінно записується в інтер'єр, і над ним нічого не відвідує. В такому випадку кухонний фартук може бути від стільниці до стелі.


Так можна отримати сучасний ефект мінімалістичної кухні. Також відмінно будуть дивитися красиві відкриті полочки не для кухонного начиння, а для декору. Такі полочки будуть виглядати дуже стильно. Але дане рішення підходить лише тим, хто нечасто використовує кухню для готовки.


Якщо ви готові часто і вам потрібно багато місць для зберігання, тоді деякі шафки можна сховати всередині стенки. Таким чином, можна сформувати нишу, яку ми закриваємо, наприклад, фартуком. Отримати доступ до полочкам можна, якщо використовувати спеціальні розсувні конструкції.


7. Підбирайте мармур теплих відтенків з додаванням кольору.

Сьогодні знову в моді відділка фартука та стільниці одного натурального матеріалу. Якщо раніше для цього могли використовувати білий мармур без будь-яких вкраплених, то сьогодні широко використовується матеріал з яскравими плямами або ж яскравого кольору, наприклад, смарагдового.


При цьому можна використовувати не природний камінь, а керамограніт або кварцевий агломерат під мрамор. Таким чином можна вдало зробити акцент на фартуці й на стільниці.


8. Птурбуйтеся про те, щоб на вашій кухні була «розумна» та багатофункціональна техніка.

Тренд, який активно розвивається останнім часом, - це «умна» техніка, якою можна керувати, використовуючи, наприклад, смартфон. Наприклад, таким чином можна вибрати температуру в холодильнику або переглянути його вміст.


9. Тренд на маленькие кухни.

Зважаючи на останні події, багато людей все частіше й частіше почали замовляти додому вже готову їжу. Тому в багатьох сім'ях кухня перестала бути тим місцем, де часто готують.


Зважаючи на це, на оформлення кухні можна відвести менше простору (замість цього зробити більше вітальню або їдальню). Таким чином виник новий тренд на маленькі кухні. Деякі дизайнери пропонують розмістити холодильник у кількох висувних шухлядах. Це гарне рішення для тих, хто рідко готує вдома та не зберігає великих запасів їжі.


Підведемо підсумки. Тренди - це річ довгограюча. Вони рідко змінюються швидше, ніж раз на десять років. Тому, якщо ви нещодавно зробили ремонт на кухні, не слід переробляти його на догоду новим модним віянням. Рекомендуємо вам завжди звертати увагу лише на ті інтер'єрні особливості, які вам дійсно до вподоби і які надихають вас на нові звершення.

  • 9 трендів інтер'єру кухні 2023-2024

Схожі статті

Асиметрія та екологічність як головні тренди 2023

Асиметрія та екологічність як головні тренди 2023

Яскраві кольори, принти, асиметричність – тренди 2023 року. А які ще тренди приніс нам 2023-й?

Тренди та антитренди в оформленні кухні

Тренди та антитренди в оформленні кухні

У даному матеріалі розглянемо тренди та антитренди оформлення кухонних інтер'єрів у 2023 році.

Дизайнерські тренди в оформленні кухонного інтер'єру

Дизайнерські тренди в оформленні кухонного інтер'єру

Що буде модно у дизайнер інтер'єру у 2023 році, про це сьогодні розповімо у цій статті.

Як зробити сучасну кухню трендовою

Як зробити сучасну кухню трендовою

Як оформити кухню в 2023 році, щоб її дизайн був у тренді?

Меблеві тренди 2023 року: тиждень дизайну у Парижі

Меблеві тренди 2023 року: тиждень дизайну у Парижі

ВІдносно нещодавно в Парижі відбулася головна декораторська виставка Maison&Objet 2023. Давайте разом поринемо у світ стильних новинок меблів, які цього року нам пропонують фахівці.

5 кухонних трендів, які ніколи не втратить своєї актуальності

5 кухонних трендів, які ніколи не втратить своєї актуальності

Плануєте замовити кухню, але не знаєте, який стильовий напрямок вибрати? Тоді рекомендуємо ознайомитися з варіантами, які завжди будуть модними.

Чорна кухня в скандинавському стилі. 8 основних рис

Чорна кухня в скандинавському стилі. 8 основних рис

Чорний колір у скандинавському стилі? Дослідіть гармонію контрастів, поєднання мінімалізму та елегантності. Відкрийте для себе, як чорний колір може створити стильний та функціональний кухонний інтер'єр.

Вибір кухні 2024: як це зробити правильно та уникнути помилок

Вибір кухні 2024: як це зробити правильно та уникнути помилок

З наближенням 2024 року багато хто з нас замислюється про реновацію самого серця будинку - кухні. З новими тенденціями, матеріалами та технологіями вибір може виявитися приголомшливим. Наша остання стаття "Вибір кухні 2024: як це зробити правильно і уникнути помилок" висвітлює все, що вам потрібно знати для створення кухні вашої мрії без зайвого клопоту та дорогих промахів.

Кухня з барною стійкою: сучасний тренд для вашого дому

Кухня з барною стійкою: сучасний тренд для вашого дому

Шукаєте ідеї для оновлення вашої кухні? Відкрийте для себе неймовірний світ кухонь з барною стійкою - сучасного тренду, який поєднує функціональність і стиль. У нашій новій статті, ми поглиблюємося в тему кухонь з барними стійками, розглядаючи їхні переваги, стильні дизайни та практичні аспекти використання

ТОП-7 помилок під час створення дизайну інтер'єру маленької кухні

ТОП-7 помилок під час створення дизайну інтер'єру маленької кухні

Завітайте у світ сучасного дизайну та дізнайтесь, як уникнути поширених пасток при облаштуванні невеликих кухонь. У нашій статті ми розповімо про топові сім помилок, які часто допускаються при створенні інтер'єру маленької кухні, і поділимося цінними порадами щодо їх запобігання. Не пропустіть можливість зробити свою кухню функціональною, стильною та візуально просторою! Вирушайте у подорож до ідеальної кухні разом із нами.

13 найкращих фасадів для кухні

13 найкращих фасадів для кухні

Салон сучасних меблів E-mebel вже багато років займається виробництвом кухонь за індивідуальними вимірами, і сьогодні ми хочемо поділитися з вами своїм досвідом та розповісти про ТОП-13 фасадів для кухні.

Рекомендовані товари

Кухня на замовлення з фасадами Alvic із колекції Solid. Відео

Кухня на замовлення з фасадами Alvic із колекції Solid і акрилов..

29657.09 грн

Кухня Loft. Кутова кухня на замовлення з фасадами Alvic

Кухня Loft. Кутова кухня на замовлення з фасадами Alvic• Матеріа..

26168.02 грн

Вбудована кухня без ручок, кухня на замовлення з фасадами AGT Soft Touch і Egger. ЖК Seven

Вбудована кухня без ручок, кухня на замовлення з фасадами AGT So..

20934.41 грн

Акрилова кухня на замовлення. Біла кухня без ручок з фурнітурою Blum і фасадами Niemann

Акриловая кухня на заказ. Белая кухня без ручек с фурнитурой Blum..

21599.00 грн

Кухня на замовлення із акриловими фасадами. Кухня без ручок із вбудованою технікою

Кухня на замовлення із акриловими фасадами. Кухня без ручок із вб..

35857.50 грн

Акрилова кухня на замовлення. Кухня без ручок. Фурнітура Blum Фасад Niemann.

Акрилова кухня на замовлення. Кухня без ручок. Фурнітура Blum Фас..

23257.50 грн